Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Eisstock Curling

Winterse weken bij  Hotel Mijdrecht Marickenland..
Langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De perfecte gelegenheid om na te denken over uw kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsreceptie.

Verras uw medewerkers, familie of vrienden met een gezellige receptie of heerlijk diner in sfeervolle ambiance in een van onze zalen en gezellige wintertuin. Liever een eindejaarsfeest om 2019 feestend af te sluiten, of een nieuwjaarsreceptie om op het nieuwe jaar te toosten? Het team van Hotel Mijdrecht Marickenland & Restaurant Meesters verzorgen dit graag voor u in de maanden november,  december en januari.

Wij kunnen uw feestelijke bijeenkomst organiseren van A tot Z zodat u en uw gezelschap optimaal van de gelegenheid kunnen genieten. Dit kan voor een klein of groot gezelschap.

Eisstock Curling, in Duitsland bekend onder de naam Eisstockschiessen, wordt over de hele wereld steeds populairder. Het is een leuk spel dat gespeeld wordt door alle leeftijden en het hele gezin.

 

Eisstock Curling Arrangement: 

50 minuten Eisstock Curling inclusief materialen en uitleg.
Heerlijke Gluhwein of warme chocolademelk bij ontvangst.
€ 12,95 per persoon*

 

Eisstock Curling Arrangement Culinair:

50 minuten Eisstock Curling inclusief materialen en uitleg.
Kaasfondue inclusief stokbrood, tortelloni en diverse garnituren.
€ 27,95 per persoon*

 

*Minimaal 2 personen per arrangement.
Maximaal 8 personen per baan.
Indien u met meer dan 8 personen bent kunt u 2x 50 minuten reserveren of contact opnemen met groepsreserveringen telefoonnummer: 0297 282828 of sales@hotelmijdrecht.nl 

Let op! Eisstock Curling is een buiten activiteit. Neem dus een warme jas mee en eventueel handschoenen.  Na reserveren is annuleren helaas niet meer mogelijk.