Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Feestlocatie

De feestlocatie van Hotel Mijdrecht Marickenland is geschikt voor diverse feesten. De locatie bevat verschillende feestzalen en ruimtes die geschikt zijn voor feesten voor grote groepen, of intieme diners of recepties. Ook bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, netwerkborrels of productpresentaties kunnen uitstekend plaatsvinden op onze locatie.

Jubileum vieren

Voor een jubileum, verjaardag, trouwfeest of zakelijk jubileum bent u bij ons aan het goede adres. Grote of kleine groepen, feest of diner, alles is mogelijk.

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest of borrel voor personeel, relaties of potentiële klanten komt goed tot zijn recht in de sfeervolle zalen van Hotel Mijdrecht. Een combinatie met passende cateringmogelijkheden maakt een bedrijfsfeest compleet op een bijzondere locatie.

Familiefeest

Familiefeesten, dagen of uitjes komen goed tot hun recht in en om Hotel Mijdrecht Marickenland. U kunt kiezen uit diverse arrangementen, verschillende feestzalen, aankleding, catering en activiteiten.

Themafeest

Bij Hotel Mijdrecht Marickenland vindt u de perfecte locatie voor themafeesten of feesten voor een speciale gelegenheid. Entertainment, catering en aankleding van onze feestzalen worden volledig afgestemd op uw wensen.

Personeelsfeest

Hotel Mijdrecht Marickenland is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. De diverse zalen bieden mogelijkheden voor elke situatie. Zowel grote als kleine groepen, prive diners of grote personeelsfeesten, we helpen u graag.

De uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering, smakelijke lunches en diners zorgen ervoor dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is en maken het plaatje compleet.

Bel voor meer informatie of reserveringen: 0297-282828


Bekijk foto impressies op onze Facebook pagina.

Bel voor meer informatie of reserveringen: 0297-282828

 

Bekijk foto impressies op onze Facebook pagina.