Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Bedrijfsfeest

Hotel Mijdrecht Marickenland is uitermate geschikt voor de organisatie van bedrijfsfeesten. De feestlocatie is ingericht voor ontvangst van groepen en bedrijven. Naast bedrijfsfeesten of personeelsfeesten is de locatie ook geschikt voor productpresentaties, zakelijke bijeenkomsten, netwerkborrels of vergaderingen.

Bedrijfsfeest zalen en aankleding

U kunt kiezen uit een van onze grote of kleine feestzalen voor uw bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. Elke zaal heeft zijn eigen charmes en biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken.

Zakelijk diner en catering

Hotel Mijdrecht Marickenland kan ook de catering verzorgen voor uw bedrijfsfeest. Hierbij zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van een zakelijk diner of een BBQ, buffet of lekkere hapjes bij een borrel. Wij zijn u graag van dienst. Hotel Mijdrecht Marickenland is verbonden aan restaurant Meesters, hierdoor bent u verzekerd van professionele catering tijdens uw bedrijfs- of personeelsfeest. 

Uw bedrijfsfeest bij Hotel Mijdrecht Marickenland

Onze feestlocatie is centraal gelegen in een straal 20 km vanaf zowel Utrecht als Amsterdam. Wij hebben een groot aantal parkeerplekken beschikbaar waar u  en uw personeel of gasten kosteloos gebruik van kunnen maken tijdens uw bedrijfsfeest. 

Voor meer informatie over de organisatie van een bedrijfsfeest of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met Hotel Mijdrecht Marickenland via het contactformulier of door te bellen naar 0297-282828.