Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Themafeest

Voor een themafeest of een feest met een bijzondere gelegenheid kunnen wij u een compleet aanbod doen. Van concept tot uitvoering, feestlocatie met veel mogelijkheden, professionele catering en voldoende hotelkamers voor uw gasten.

Themafeest organiseren

Bij Hotel Mijdrecht Marickenland worden regelmatig themafeesten georganiseerd. In samenwerking met een professioneel en ervaren entertainmentbureau zetten we unieke concepten en feestavonden neer. Bekijk de video en de mogelijkheden op de pagina entertainment arrangement.

Themafeest en catering

Hotel Mijdrecht Marickenland heeft een bijzondere verbinding met Restaurant Meesters. Deze combinatie zorgt ervoor dat de catering, het diner of de lunch volledig in lijn zijn met het door u gekozen thema voor uw feest. Bekijk de video van Restaurant Meesters om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Feestlocatie tussen Utrecht en Amsterdam

De feestlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland is gunstig gelegen in midden Nederland. De locatie in Mijdrecht is ideaal te bereiken met de auto. De feestlocatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is de locatie goed te bereiken met het OV.

Uw themafeest bij Hotel Mijdrecht Marickenland

Voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden voor de organisatie van een themafeest kunt u altijd contact opnemen met Hotel Mijdrecht Marickenland via het contactformulier of door te bellen naar 0297-282828.

Wij nodigen u graag uit om de locatie te komen bezichtigen.