Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Trouwen, bruiloften en huwelijksfeesten

De mooiste dag van uw leven wilt u graag op een mooie, sfeervolle en ontspannen locatie vieren. Hotel Mijdrecht Marickenland verzorgt voor u de perfecte trouwlocatie.

Wat maakt Hotel Mijdrecht Marickenland de perfecte partner voor de viering van het huwelijk van u en uw partner?

TOP TROUWLOCATIE IN UTRECHT


Wij bieden u een van top trouwlocaties in de provincie Utrecht, waar u uitstekend terecht kunt voor de complete verzorging van uw huwelijksdag. Bovendien hebben we toestemming van de gemeente De Ronde Venen om als buitengewone trouwlocatie te dienen. De centrale ligging nabij de snelweg en stations maken de trouwlocatie voor uw gasten goed te bereiken. Daarnaast beschikt onze locatie over voldoende gratis parkeergelegenheid.

HUWELIJKSFEEST EN DINER


Hotel Mijdrecht Marickenland beschikt over diverse zalen die uiteenlopende mogelijkheden bieden voor uw receptie, bruiloftsdiner of huwelijksfeest. Tijdens het trouwfeest kunnen wij ook de catering verzorgen, wij zorgen ervoor dat de gerechten en hapjes aansluiten bij de sfeer van uw huwelijk en de smaak van het bruidspaar.

Huwelijksvoltrekking

Kiest u ervoor uw mooiste dag te beleven bij Hotel Mijdrecht Marickenland, kunnen wij voor u ook het officiële deel verzorgen. Ook hiervoor hebben wij verschillende geschikte zalen en mogelijkheden.

TROUWARRANGEMENT


Om uw trouwdag compleet te maken kun u bij Hotel Mijdrecht Marickenland profiteren van het trouwarrangement met een overnachting in de luxe bruidssuite.

Neem contact op om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen over de uiteenlopende mogelijkheden om uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken.