Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Huwelijksfeest

Uw bruiloft is een feest op zich. Maar om deze speciale dag een extra dimensie te geven biedt de feestlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland u de ideale mogelijkheid om uw trouwfeest te vieren met vrienden en familie. Naast de trouwfeestzaal bieden wij u ook diverse catering mogelijkheden aan en kunnen wij de aankleding van uw feest verzorgen.

HUWELIJKSFEEST ZALEN


Ons hotel beschikt over verschillende zalen met elk zijn eigen bijzondere eigenschappen. De zalen bieden mogelijkheden voor kleine en grote groepen. Zo zijn er mogelijkheden om uw trouwfeest te vieren in zalen met een eigen bar, of uitloop naar een tuin voor een gezellige BBQ. Of een mooie receptie of private diner in een van de sfeervolle kleinere feestzalen. De trouwfeestzalen kunnen ook beschikken over meubilair en passende decoratie die van te voren met het bruidspaar afgestemd wordt.  Op de pagina zalen vindt u meer informatie over de diverse trouwfeestzalen van Hotel Mijdrecht Marickenland.

TROUWFEEST EN HUWELIJKSDINER

Voorafgaand aan uw trouwfeest kunt u in een van onze kleine zalen genieten van een intiem huwelijksdiner met uw gezelschap. Onze ervaren medewerkers zullen ervoor zorgen dat u niets te kort komt. Daarnaast kunnen wij de catering tijdens uw trouwfeest verzorgen. Hierbij staat uw wens of thema centraal.

UW HUWELIJKSFEEST BIJ HOTEL MIJDRECHT MARICKENLAND

Hotel Mijdrecht Marickenland bevindt zich in Mijdrecht, in een straal van 20km van Utrecht en Amsterdam. Bij onze trouwfeestlocatie is een parkeerterrein gelegen met ruime gratis parkeergelegenheid.

Voor onze uitgebreide mogelijkheden voor uw huwelijksfeest kunt u altijd contact opnemen met Hotel Mijdrecht Marickenland via het contactformulier of door te bellen naar 0297-282828.