Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Receptie en diner

Hotel Mijdrecht Marickenland heeft verschillende sfeervolle zalen die erg geschikt zijn voor een receptie of huwelijksdiner aansluitend aan de huwelijksvoltrekking. Onze trouwlocatie is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

BRUILOFT RECEPTIE


In onze trouwzalen komt uw bruiloft receptie volledig tot zijn recht. Er zijn verschillende settings mogelijk voor grote groepen of een intieme receptie. Hotel Mijdrecht Marickenland kan ook zorgen voor de aankleding en decoratie van uw receptie, en de catering.

PROFESSIONEEL HUWLIJKSDINER

U kunt er ook voor kiezen bij ons te dineren met uw huwelijksgezelschap. Hotel Mijdrecht Marickenland is zeer ervaren in het cateren van bruiloften. Het diner en de gerechten zullen volledig afgestemd worden op uw wensen. Door de verbinding met Restaurant Meesters, bent u bij ons verzekerd van een vakkundig bereid huwelijksdiner voor u en uw gasten.

TROUWZALEN EN TROUWFEESTZALEN


De trouwzalen van Hotel Mijdrecht Marickenland lenen zich voorgrote en kleine groepen. De zalen zijn flexibel qua opstelling en inrichting. Hotel Mijdrecht Marickenland beschikt over voldoende meubilair en kan voor u de aankleding en decoratie van de zaal verzorgen.

Een impressie van onze trouwzalen en de mogelijkheden per zaal vind u op de pagina zalen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een volledig verzorgde bruiloft receptie of een  uitgebreid huwelijksdiner kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0297-282828.