Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Trouwlocatie

Hotel Mijdrecht Marickenland is gelegen in de provincie Utrecht en mag in de gemeente De Ronde Venen als buitengewone trouwlocatie dienen. Dit is vanwege de mogelijkheden die de trouwlocatie biedt om uw huwelijksdag van begin tot eind tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.  

ZALEN CEREMONIE, TROUWFEEST OF RECEPTIE


Hotel Mijdrecht Marickenland beschikt over diverse karakteristieke zalen geschikt voor bruiloften tot 150 gasten. Maar ook de officiële huwelijksvoltrekking en receptie komen goed tot hun recht in een van onze trouwzalen. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden waarbij uw wensen centraal staan. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van onze adviezen en suggesties.

TROUWEN BIJ HOTEL MIJDRECHT


De trouwlocatie van Hotel Mijdrecht Marickenland biedt een totaal concept voor uw bruiloft. Van ceremonie, tot receptie en uw trouwfeest tot en met de overnachting. Ook verzorgen wij graag de catering voor uw bruiloft.

De trouwlocatie is centraal gelegen in Mijdrecht tussen Utrecht en Amsterdam en beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden voor uw gasten. De aankleding en catering worden volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar en verzorgd door de ervaren medewerkers van Hotel Mijdrecht Marickenland.

TROUWARRANGEMENT HOTEL MIJDRECHT MARICKENLAND


Wij bieden u een speciaal trouwarrangement om uw huwelijk in een romantische en sfeervolle omgeving af te sluiten. Bekijk de inhoud van het arrangement op de pagina Love & Marriage arrangement.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een fantastische trouwdag kun u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0297-282828.