Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


Vergaderlocaties

 

Loading...Zakelijke arrangementen
 
Vergaderen Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland biedt perfecte ruimte…

8 uur vergader arrangement Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland biedt perfecte ruimte…

12 uur vergaderen Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland biedt perfecte ruimte…

24 uur vergaderen Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland biedt perfecte ruimte…

32 uur vergaderen Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland biedt perfecte ruimte…

Zakelijke arrangementen

Vergaderlocatie

Zoekt u een vergaderlocatie dat centraal gelegen is? Hotel Mijdrecht Marickenland is centraal gelegen in de randstad en ligt nabij Breukelen, Uithoorn, Vinkeveen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Hilversum, Schiphol en Utrecht. Via de N201 is Hotel Mijdrecht snel en eenvoudig te bereiken. Daarnaast heeft Hotel Mijdrecht een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Vergaderlocatie Hotel Mijdrecht Marickenland biedt vier stijlvolle vergaderruimtes die sfeervol, ruim en comfortabel ingericht zijn. Elke vergaderruimte heeft zijn eigen karakter en uitstraling. De vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor al uw vergaderingen, productpresentaties, trainingen, conferenties, seminars en andere al dan niet zakelijke evenementen.

Vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes beschikken over airconditioning, daglicht, draadloos internet, telefoon aansluitingen en een flipchart. De vergaderruimtes hebben een flexibele inrichting en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Vergaderzalen Hotel Mijdrecht Marickenland

Hotel Mijdrecht Marickenland heeft meerdere vergaderzalen tot haar beschikking namelijk:

- Maximaal 20 personen
- Maximaal 80 personen
- Maximaal 110 personen
- Maximaal 40 personen

Vergaderarrangementen

Er is een capaciteit van minder dan vijf personen tot maximaal 110 personen. Voor alle denkbare technische apparatuur en moderne voorzieningen kan worden gezorgd. De uitmuntende service van de professionele medewerkers zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Bekijk onze vergaderarrangementen voor koffie, lunch, diner of zelfs een overnachting.

Wilt u meer informatie over de vergaderzalen of vergaderarrangementen of wilt u direct een vergaderruimte reserveren? Bel ons op: 0297-282828 of vul het onderstaande contactformulier in.