Nederlands Engels Duits
Menu
Telefonisch reserveren: +31 (0)297-282828
Nederlands Engels Duits


YourGift

Hotel Mijdrecht Marickenland is gelegen aan de rand van het nieuw te ontwikkelen recreatiegebied ‘Marickenland’. De omgeving van De Ronde Venen is daarnaast uitermate geschikt voor buitenactiviteiten.

Het hotel is een geschikt uitvalspunt voor allerlei wandel- en fietsroutes, skeelertochten of een stuk hardlopen. De prachtige groene natuur in de nabije omgeving is een lust voor natuurliefhebbers.

Het naastgelegen Vinkeveen met de Vinkeveense Plassen bieden verschillende watersport recreatiemogelijkheden als varen met een roeiboot, zeilboot of motorboot, surfen of een dagje zonnen. Tevens ligt het natuurreservaat Botshol en de open polder van Demmerik binnen handbereik.

Ongeveer 15 minuten van Hotel Mijdrecht Marickenland is de bloemenveiling van Aalsmeer.

Ook voor citytrips ligt Hotel Mijdrecht Marickenland. Dichtbij de A2 op maar 20 minuten afstand van Utrecht en Amsterdam voor een dagje shoppen. ’s Avonds komt u heerlijk bij in de relaxte sfeer van het hotel.

Hotel Mijdrecht Marickenland accepteert de YourGift kaart alleen bij directe boekingen – bijvoorbeeld via www.hotelmijdrecht.nl, telefonisch of per e-mail.
Niet gelding in combinatie met andere acties en boekingen websites.